Ahad, 2 November 2014

Testimoni B Complex ~ Hebat Sangat!


Untuk mengetahui sejauhmana keberkesanan B Complex Shaklee, harini saya kongsikan testimoni pengguna yang telah mengamalkan B Complex Shaklee. Pastinya Hebat Sangat!.
Vitamin B-Complex Shaklee


1. B Complex mengatasi masalah bibir kering.

Masalah Bibir kering 
Ibu Pn. Nor mengalami masalah bibir kering dan menggelupas. Setelah pengambilan selama 2 hari, bibir kembali pulih.2. B Complex membantu menghilangkan sakit belakang badan dan saraf. 

Menghilangkan Sakit Belakang
B complex membantu mengatasi masalah saraf dan sakit belakang kerana  kandungan Asid Folik, B6 dan B12 membantu merendahkan paras homosisteina dalam darah. Kandungan Vitamin B-12 (mecobalamin) pula bantu mencegah dan menumbuhkan semula jalinan saraf yang rosak.3. B Complex atasi masalah kesuburan dan stress.

Masalah kesuburan dan stress.

Masalah kesuburan kebiasaannya akan menyumbang kepada stress. Stress boleh diatasi dengan pengambilan B Complex secara konsisten dan emosi yang sihat sangat penting untuk kesuburan dan kecantikan kulit.4. B Complex mengurangkan sakit kepala

Menghilangkan Sakit Kepala dan Stress
Kandungan vitamin B2, B6, B12 dalam B Complex bukan sahaja mampu mengurangkan sakit kepala atau migrain malahan mampu menghindari penyakit-penyakit depresi dan strok. Vitamin B12 juga turut dikenali sebagai vitamin tahan sakit (painkiller). 

Banyak lagi rasanya testimoni pengguna B Complex yang berpuas hati dan berjaya memulihkan kesihatan pada tahap yang lebih baik.

Berminat mengetahui lebih lanjut mengenai produk shaklee? Hubungi saya untuk konsultasi.


Norhanani binti Arshad
Id : 1083265
Fb : Norhanani Arshad
Fb page : Vitamin Cinta Mama Balqis
COD Tg. Malim, Proton City, Gedangsa, Slim River dan penghantaran melalui pos ke seluruh Malaysia.


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...