Jumaat, 31 Ogos 2018

Jadi agent FMC: Best ke??



Mesti ramai tertanya..best ke jadi agent fmc ni sampaikan dalam tempoh 4 hari 1000 orang yang mendaftar.

Nak tau ke?

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Ape anda dapat?

1. Sistem FMC tak perlu keluar modal
    Ye! Tak perlu keluar modal! Sape yang taknak jan?

2. Fmc tak perlu post barang,
    Mak2 tak perlu hangkut anak2 then drive ke poslaju. Tak Perlu! Sebab apa? Hq yang uruskan pengeposan. Tak nak ke?

3. FMc tak perlu packing barang.
     Kadang2 bab packing produk ni terpaksa tunggu anak kecik tido baru boleh buat..

4. Tak payah keluar modal untuk dapat komisyen stokis! Atau lebih.

5. Sistem FMC custome made bernilai Rm30,000.
    Peluang guna sistem yang hebat, teratur..semua di hujung jari je..

6. Jana 5-6 Angka tanpa Modal langsung!
   Hebat kan?? Yang penting rajin dan konsisten.

8. Hantar order 24jam dalam sistem!
    Cuti raya haji yang lepas pun order jalan tanpa ada maslah sistem.

9. Ade team! Dan ilmu di ajar untuk bisnes online
   Mudah sangat dengan class online dan team yang sangat supportive!

10. Founder Care dan Support Hq
      Founder yang sangat ambil berat masalag


3 ulasan:

Sya Farhana berkata...

Best kan FMC ni..
Jom lawat blog sy 😉

https://ummisyahebat.blogspot.com/?m=0

Nor Salina Hashim berkata...

Pagi!! FMC!! MEMANG POWER!!

jom singgah blog kak sally

https://susukambingnufaelbatupahat.blogspot.com/?m=1

Norhanani Binti Arshad berkata...

Tq blogwalking

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...