Khamis, 9 Oktober 2014

Hari 4 ~ Vitamin Shaklee Yang Pertama Kali Saya Makan

Bila teringat balik pertemuan pertama dengan Shaklee ni pasti wajah Master Hadhatina terbayang-bayang. Dengan Master Hadha lah saya beli vitamin shaklee yang pertama saya makan. Masa tu saya hanya beli trial pack yang dalamnya ada VitaLea, B Complex, Vitamin C dan sebotol Ostematrix. Set untuk preggy mummy bagi trimester 1.

Masih tak tanggal sticker kat bekas pil ni. 


Alhamdulillah, saya rasa lebih bertenaga selepas konsisten pengambilan set ni. Paling saya suka pastikan ostematrix. Sebabnya semasa mengandung, saya sering mengalami kekejangan kaki atau dipanggil simpul mengkarung pada waktu malam. Sakitnya sampai nak menangis.

 


Simpul mengkarung atau kejang kaki ni selalu menjadi mimpi ngeri saya tiap kali tidur. Antara sebab keadaan ini terjadi :-




Akhirnya saya ketemu vitamin yang buat saya jatuh cinta antaranya Ostematrix. Selepas pengambilan 2-3 hari baru saya perasan, saya tidak lagi diserang simpul mengkarung pada waktu tidur. Syukur sangat-sangat. Sakit pinggang dan lenguh-lenguh juga hilang. Hingga sekarang saya masih mengamalkan pengambilan ostematrix sebelum tidur.


Saya turut mengamalkan petua-petua tradisional seperti menyapu minyak panas di kaki pada waktu malam dan juga memakai stokin. 



Itulah antara kisah saya dan vitamin shaklee yang pertama kali saya makan.
Jika anda juga mengalami masalah yang sama dengan saya, jangan berlengah lagi..

Hubungi saya untuk dapatkan tips istimewa khas untuk pelanggan saya.



ID : 1083265
FB : Norhanani Arshad
FB page : Vitamin Cinta Mama Balqis
011-25512542


3 ulasan:

Nafira usof berkata...

setakat ini saya x pernah cuba lagi supplement Shaklee nih.. hehehe

haruman syurgawi berkata...

Bab ostematrix tu memang saya suka..mmg hilang sakit pinggang lepas amalkan ostematrix..

Vitamin pertama saya ESP..
http://mauceriasokmo.blogspot.com

mama balqis berkata...

tak pernah cuba tu boleh lah cuba.. berbaloi tau untuk kesihatan jangka masa panjang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...