Isnin, 28 Disember 2009

Pemenang Giveaway...mama balqis...

Firstly nak ucap trime kasih sgt2 atas penyertaan semua blogger & rakan2 dlm giveaway mama balqis nie.. xsangka sambutan sgt2 menggalakkan..hehehee...
trime kasih gak pada mama kyra atas sumbangan hadiah no.3 tue..

okes...dah dapat result melalui Random.org... pemenang nye adalah...

Jeng...jeng..jeng...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1) hadhatina halim = 1 set One Drop Perfumes

2) Aimy = 1 set Dhia Perfumes

3) Mamalyna = Cube Perfume for Men



tahniah kepada pemenang..
sila tinggalkn email, alamat penuh & no.h/p yea..

Next time join lg yea...




10 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

salam, mamalyna tue saya ker? tanya bukannya ape, sebab bila saya klik kat nama mamalyna tue, tak kuar pun link saya...

kalau betul, syukran jazilan....alhamdulillah rezeki saya..

Aimy berkata...

Alhamdulillah saya tersenarai antara yg menang..btw, ada emel add x yang boleh saya bagi full info.thanks

mamaaerish : berkata...

congrats to the winners... :)

Ayu Hussien berkata...

tahniah pd smua pemenang btuah..
jom join giveaway ayu plak
http://ayuhussien.blogspot.com/

aqis090209 berkata...

mamalyna: betul la tu.. mamalyna.. congrate.. bg detail ye. email pun boleh hanie_1881@yahoo.com

nEa FleriDa berkata...

thniah yer kpd pmenng:) akk, undi NIL jom No. 29.. kt http://shawlsayucinta.blogspot.com

::Mamalyna:: berkata...

so memang betuller saya yer...syukur alhamdulillah...rezeki asben saya... nanti saya emel details yer..

TQ so much

hadhatina halim berkata...

slam Mama Balqis..

alhamdulillah..seronoknya :):)
saya dah email detail malam semalam..hrp2 Mama Balqis dptlah details tu (takut x dpt sebab sent gn phone)

TQ dan again, happy belated anniversary!!

hadhatina halim berkata...

slam Mama Balqis..

alhamdulillah..seronoknya :):)
saya dah email detail malam semalam..hrp2 Mama Balqis dptlah details tu (takut x dpt sebab sent gn phone)

TQ dan again, happy belated anniversary!!

::Mamalyna:: berkata...

salam, saya dah emel yer...tq so much

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...