Rabu, 10 Februari 2010

Celebrate Beday Balqis Awal2...

Sejak kebelakangan nie cam malas lak nak update blog.. walaupun story mory banyak.. nak kata bz ngn keje, biase jer.. adess...kene penyakit M pulak..

Yang ni nak story skit...tp gb banyak... pasal beday balqis.. Kalau nak ikutkan beday balqis semalam 09022010..tp kitorg decide utk sambut awal sbb (sabtu lepas) sbb time tu jer ramai yg leh join kan.. papa balqis pun bz jer tiap sabtu ahad pun kene keje.. even CNY nie pun kene keje sbb ader student wat xtiviti..

Ramai yg tanyer,.."x wat celebrate party beday utk balqis ker?".. kali ni wat yg lain dr lain lah.. x buat parti belon2 tu..tp ganti ngn berpicnic di sg.bil sambil bakar2 ikan + ayam + sosej + daging burger.. nak diringkaskan nie pakej picnic ngn makan2 dan mandi-manda skali.. hehehehe.. memg best... makan sambil dgr bunyi air terjun.. Menu nye simple jer :-

1) Nasi Putih
2) Ikan Keli Bakar +Kuah santan (resepi org jawa)
3) Ayam panggang dll
4) Spaghetti
5) Mee Goreng ( sumbangan Ain & Sis)
6) Laksa (Intan, taty & geng)
7) Karipap (Intan, taty & geng)
8) Kek Upin Ipin -ni kek beday girl
9) Snack2 lain..

Jom tgk gb2 nye pulak..



Atuk aqis, Cik ina & Paman Mail pun ader..


maser utk makan.. time nie balqis tido.. hikhikhik..


Nie la ikan keli berkuah santan + ulam2.. pedas woo kuah santan tu (ada cili api, bawang bakar, ubi cekur)


geng2 opis x lepas peluang utk berendam..


ibu mertuaku & ibuku...



best2.. tp air keruh skit sbb mlm b4 tu ujan


Balqis & mama xdpt mandi-manda sbb selsema.. air sejuk sgt.. test celup2 kaki jer..


Balqis jeling2 jer pelampung kapal kak awin tu..


xsempat nak tempah kek no.1 bagai.. kek upin ipin pun jadi la..


Muker cam kene pakse potong kek jer..



Bile panas mula la gatai2 badan..


dah ilang baju nye..


merengek sbb rimas.. kalau bwk g tempat aircd cam tesco, giant tu siap leh tido w/pun bising..


alisya steady jer tido.. Balqis berkipas dengan hadiah hello kitty from Ulat Comel

balqis with mama alisya


Nie antara hadiah yg balqis dpt.. Mekasih semua..




Tahun depan kiter sambut beday camner lak yea.. adakah balqis pakai gaun2 princess bagai? Nanti kan taun depan lah...

2 ulasan:

iedaLUVsham berkata...

bestnyer, meriah! memang sporting geng opis tuh,:)

uLat cOmeL berkata...

wahh!!! heppy belated birthday balqish!

hehehheee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...