Jumaat, 29 Januari 2010

GiveawaySempoi Oya 2010


Giveaway lg.. kali nie anjuran oya lak


syarat2:
  1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower je yang layak okies...
  2. sunat follower BLOG CONTEST aku
  3. hehehe korang addlah blog aku yang cun ni kat blog korang
  4. letak banner kat mane ko nak letak
  5. buat sikit entry sal giveway ni...(simpe dah lera)
  6. then korang list post entry yang korang buat kat http://oya-contest.blogspot.com/2009/11/perserta-giveway-aku.html (klik okies)
  7. siap...
Senarai hadiah yg banyak itewwww...


5 helai alas peti ais tau..



3 bijik tabung ni...tomel



aper lg.. jom kiter meramaikn giveaway nie..


2 ulasan:

oYa berkata...

salam dah terjah...dah add blog oya dlm blog ni..kalau dah ok tankiu diterima mekaceh & good luck

aqis090209 berkata...

dah add blog oya.. tinkiu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...