Jumaat, 8 Januari 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU

Contest lg..hehehe..kali nie..contest bertajuk "CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU".. sempena beday eiya..



Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog ibu & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..

Hadiah ye masih dirahsiakan..
jom meriahkan lg..


Nama Mama : Norhanani Arshad
Nama Baby : Nor Aina Balqis binti Norshahizam
DOB : 09/02/09

Time amik gb nie balqis tgh main cak-cak dengan auntie kt blkg..siap juling2kan mata..
Gb balqis ngn mama nie sweet & special sgt sebab time ni on d way ke kampung moyang balqis di ipoh untuk beraya.. nie first time balqis beraye & bertambah special sbb ni first time balqis nak jupe kedua2 moyang dia (atuk & nenek papa aqis lah..)
.. Balqis pun teruja..excited lebih..cam tau2 jer semua org tgh menunggu nak sambut dia... mse kuar umah pakai baju skirt..elok jer sampai simpang masuk umah moyang balqis.. balqis pun tukar baju kurung..terserlahlah lg kecomelan nye.. (puji anak sendiri lak..hehehe..)
sweet memory..

4 ulasan:

NurShahFamily berkata...

good luck ye hehhe mmg cute mama&balqis

ezan berkata...

good luck... cute balqis senyum lebar camtu.. happy sgt ek... :)

Riena @ MamaAneesa berkata...

comelnya dia senyum...gud luck nanie and balqis

e!ya berkata...

Salam mamabalqis..tq join contest tapi saya rase syarat ke 6 belum lulus kot...pls cek balik k tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...