Jumaat, 25 Disember 2009

MedaiStore LUCKY DRAW

MedaiStore LUCKY DRAW

Yg nie entry sticky mode..

entry baru sila scroll ke bawah..

rajinkan???



Jom join contest lg..

Anjuran : MedaiStore
MedaiStore nie ader jual lampin moden @ ClotH Diapers yg fofular skg nie
Balqis pun pakai CD jgk..tp koleksi baru ader 4 CD dan 6 insert..
harap2 ader rezeki utk tambah lg koleksi...

ni details:-

Kepada semua pelanggan MedaiStore, blogger2,kwn2..jom sertai MedaiStore Lucky Draw..
Syarat-syaratnya mudah saja..
1. kena beli CD dulu? takde la...sape2 je boleh join ya.. kena jadi FOLLOWER MedaiStore dulu. -dah
2. pastu buat satu ENTRY promote Lucky Draw ni dan pastikan ia STICKY MODE sampai 25 Disember 2009 -dah
3. letak BANNER di side bar -dah
4. senaraikan MedaiStore dalam BLOGLIST anda ye. -dah
4. dan jangan lupa LINK balik ke MedaiStore. -okes
5. tinggalkan jejak/komen supaya saya boleh menjejaki anda. -okes
HADIAHNYA?
jeng jeng jeng..
yang pastinya 3 pemenang bertuah akan mendapat:
1 CD BAMBOO BABYTODD
1 CD COOLABABY
1 WETBAG
dan hadiah2 misteri...

jom ramai2..mana la tahu bertuah..
yang akan mencabut cabutan bertuah adalah Muslim dan Mikhail (anak2 bertuahku itu)
.............................................................................................................................................................

aper tgu lg... jom ramai2 kiter join..

cuci mata tengok gelagat aqis pakai CD

CD color pink

yg nie ijau.. xclear lah..

ijau pucuk pisang..


kuning lak..



3 ulasan:

nikhazifah berkata...

salam, gud laq yer..semoga ada rezeki..tima kasih sbb join.

LeEyA berkata...

cd tu ape ye kak....

aqis090209 berkata...

leeya..CD tu Cloth Diapers.. lampin moden

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...