Rabu, 25 November 2009

Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah

Ibu Hadif’s Giveaway ~ Anugerah Terindah



Hari nie terjupe contest aka giveaway yang dianjurkan oleh ibu hadif sempena ulangtahun perkahwinan yg ke-2 pada 23 Disember 2009. congrate!!

Gb balqis umur 1 hari (2 jam selepas dilahirkan)...


Nama : Nor Aina Balqis binti Norshahizam
DOB : 9 Februari 2009
Umur sekarang nie : 9 bulan 2 minggu

Anak sememangnye adalah anugerah terindah yg dinantikan bagi setiap pasangan.. Tiada langsung perasaan takut @ gentar sebaik dimaklumkan terpaksa bersalin melalui pembedahan (anakku berak dlm perut), malahan x sabar2 nak lihat bagaimanakah rupa anakku... Sebaik shj terdengar suara tangisan balqis..Perasaan ku bercampur baur.. secara spontan airmata mengalir dipipi.. tanda gembira & kesyukuran..sebaik melihat raut wajahnye seakan tidak percaya baby yg comel, bermata sepet & kulit yg halus itu adalah anakku.. paling tidak boleh dilupe ialah baunye.. sgt harum..bau baby...bauan dr syurga.. walaupun perit mengharungi sakit selepas pembedahan tapi setiap kali tgk balqis..luper & hilang segala sakit.. Maha Besar kuasa Allah.. Anakku Penyejuk Mata...Penenang Hati dan penghibur mama ngn papa.. Harapan mama, balqis jd anak yg bijak..menjadi pembimbing dan contoh yg baik...berjaya di dunia akhirat..dan yang paling penting...jgn luper jasa org tua ye sayang..

tiada harta yg lebih berharga dari anak..
(camner la org leh buang anak ye..)

Meh tengok syarat² nye...
1. Contest ini terbuka kpd Bloggers sahaja. -yes
2. Wajib menjadi follower Mrs. K dan add blog ini dalam bloglist anda.-yes
3. Letak banner seperti di atas kat sidebar anda dan link ke giveaway ini. -yes
4. Tiada had umur anak. Semua boleh join. -yes
5. Sila upload sekeping gambar anak pertama/sulong anda berumur 1 hari. Sila nyatakan nama dan umur anak sekarang. -yes
6. Anak merupakan Anugerah Terindah dari Yang Maha Esa. Nyatakan perasaan anda apabila pertama kali melihat anak dan apakah harapan anda terhadap anak. Entry yang berjaya menyentuh naluri keibuan para juri akan dipilih sebagai pemenang. eceh... -yes
7. Tak perlu karangan yang panjang.. ayat pendek, simple but nice & sweet.-yes
8. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke blog Ibu Hadif. (no link back will be disqualified)-yes
9. Dah siap semua, sila tinggalkan link entry anda di entry giveaway ini. -yes

10. Pemenang akan ditentukan oleh Juri Profesional yg dilantik sendiri.


Bosan baca syarat giveaway?
Meh cuci mata tengok hadiah pulak...

Oleh sebab ini adalah my 2nd Aniversary,
so hadiah pon ada 2 jer...hehehe


.

apalagi..jom join....
yeeehaaaaaaaa....


1 ulasan:

MRS. K berkata...

ok. noted
thanx sudi join...
gud luck ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...