Khamis, 8 Oktober 2009

MANGSA BULI CONTEST

nie ader lg contest.. best ni jom masuk ramai2..

contest ni anjuran mommy qastalani.. jom baca detail lg..

MANGSA BULI CONTEST



gb yg dicontestkn adalah
....
....
....
....
...
..
.
YG KENE BULI : NOR AINA BALQIS BINTI NORSHAHIZAM
UMUR : 7 BLN +

Alkisah kejadian ni berlaku pada bulan puasa yg lepas. Masa nie umur balqis 7 bulan lebih..
Lokasi kt umah embah balqis..
masa ni sebenanye embah balqis ngn papa tgh sibuk packing kuih2 yg customer oder ( my MIL amik tempahan bahulu, rempeyek ak peyek, batang buruk dll). yg si balqis ni pun sibuk juga nak menolong, capai sana sini. konon nk senang letak dlm walker tp dia gigih jgk nk capai & ketuk2 periuk tu..abis semua orang dia langgar.. sudahnya papa aqis geram..papa aqis amik periuk tu masukkn kepala nye.. terus terpinga2.. terdiam sekejap... berat kot periuk nasi tu.. cian anak mama nie..



apa lg jom ramai2 memeriahkan contest nie
MANGSA BULI CONTEST


syarat2nye...


1. Kamu mesti ada blog ! (Harap maaf geng-geng facebook yek)

2. Kamu mesti menetap di Malaysia. Harap maaf geng-geng foreigner obersea, kamu tidak layak (Jikalau kamu faham Bahasa Melayu ini)

3. Jadi FOLLOWER MoMMy Qastalani ini. Bole cari di side bar kiri (Keji tau main paksa-paksa gini!)

4. Tepek MoMMy Qastalani dalam Blog List kamu (Kamu memang kejiiii ! PAKSA! TERSEKSA!)

5. Copy-paste banner budak penyepit tersebut ke sidebar blog masing-masing dengan tajuk “MANGSA BULI CONTEST” dan link ke entry ini (kamu terrer kan?)

6. Letak hanya 1 photo mangsa kejadian (Hanya 1 yang terbaik! Kalo banyak2 pening juri!)

7. Oh ye, mangsa yang layak dipertandingkan adalah newborn baby sehingga seusia 7 tahun!

8. Hanya 1 penyertaan untuk 1 mangsa! (Kalau ada 9 orang anak, layak pertandingkan kesembilan mereka! Tapi dengan syarat; photo mangsa mestilah ketika umurnya bawah 7 tahun)

9. Kalo ada anak saudara, adik kakak di bawah 7 tahun juga bole dipertandingan

10. Nyatakan Nama Mangsa dan Umurnya ketika itu

11. Karang special entry tentang kejadian buli tersebut. Then, hebahkan tentang "MANGSA BULI CONTEST" dengan link terus ke entry contest ini.

12. Bila dah siap, sila comment dalam entry ini dan tinggalkan url post kamu itu. Nyatakan sekali Nama dan Email Add kamu. Kalo x tinggal url terus ke post kamu, disqualified ye. (X larat eden nak jelajah setiap entry satu persatu utk cari entry sebenar)


Tarikh Mati (dead line) adalah pada
19 October 2009 jam 9 am.


3 ulasan:

odieda berkata...

amboih, rajin nyer mama aqis join mcm2 contest. giatkn usaha anda ek! ne tau lepas ni aqis popular, mama pun tumpang glamor kan?
banyakkan beraksi ye aqis..
(ahaks ;p cm dh bley baca komen2 ni jak si aqis tu. hik3)

odieda berkata...

amboih, rajin nyer mama aqis join mcm2 contest ek! bagus, giatkan usaha anda itu. lepas ni bley mama aqis tumpang glamor aqis kan?
perbanyakkan possing2 yea aqis..
(ahaks.. cm bley baca jak c aqis ngan komen2 ni) ;p

karipapsayur berkata...

Terima kasih ye sbb join contest!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...